The theoretical evolution of Phillips Curve - Bludnik, Izabela
V 60. letech minulého století se vedle modelu IS-LM stala velmi známým a frekventovaným pojmem Phillipsova křivka. Autorka tohoto článku se jí věnuje z různých úhlů pohledu několika rozdílných osobností ekonomické teorie.