Teoretické aspekty financovania neziskových organizácií - Šebo, Ján, 1978-
Teoreticky pojatá stať o financování neziskových organizací a různých dalších otázkách s tím spojených (granty, veřejné sbírky, dobrovolnictví, ale i veřejné zdroje a zdroje nepřímé - např. daňové úlevy).