Telekomunikace : soukromí nadevše - Blažek, Petr, 1968-
Zavolej mi do klubu, šeptají lepé děvy v přestávkách nočních filmů. Nevolej mi nikam, cení zuby Američané, otrávení záplavou reklamních telefonátů. Telemarketing čekají zřejmě horší časy. Vznikají seznamy čísel, na která se nesmí volat, protože si to dotyční nepřejí. A telekomy nabízejí další služby, které stavějí přehradu mezi skvělými nabídkami a ušima zákazníků.