Technologické parky : město nápadů - Kužel, Stanislav, 1970-
Ideon Science Park ve švédském univerzitním městě Lund u Malmö je největším centrem výzkumu a vzdělávání v Evropě. Vybudovala ho - v těsné spolupráci s vysokými školami - investiční společnost IKANO, která nyní něco podobného nabízí i Praze. Článek je věnován aktivitám společnosti IKANO a jejím projektům pro ČR.