Štátny dlh so zameraním na zahraničnú zadľženosť SR (analýza rokov 2000-2002) - Baláži, Peter
Autor tohoto článku analyzuje státní dluh Slovenska, zabývá se problematikou dluhové služby, členěním státního dluhu i strukturou zahraniční zadluženosti Slovenska.