Systémy ekologického managementu na postupu v EU i u nás - Talášek, Vladimír, 1938-
Systémy ekologického managementu podniků jsou na postupu. O podstatný rozvoj tohoto způsobu řízení se zasloužila EU - v polovině roku 1993 bylo vydáno nařízení č. 1836 "O dobrovolné účasti poniků z průmyslového sektoru na projektu ekologického řízení a ekologického auditu Společenství"..