Systém řízení kvality - Veiner, Zdeněk
Uplatnění většiny organizací na našem trhu a na trhu Evropské unie bude záviset mimo jiné i na kvalitě výrobku a poskytovaných služeb. Předpokladem pro splnění náročných podmínek je získání certifikátu systému řízení kvality (jakosti) od akreditovaného certifikačního orgánu. A k tomuto tématu je zaměřen i tento článek Z. Veinera.