Systém poistných vzťahov v národnom hospodárstve - Majtánová, Anna, 1953-
Autorka této stati se věnuje pojistným vztahům v sociálním, důchodovém a komerčním pojištění, přičemž toto téma pojímá především z teoretického úhlu pohledu.