Systém podpor v oblasti bydlení a bytové výstavby - Kokoška, Petr
Na konferenci "Aktuálně o bydlení a bytové výstavbě v České republice", která se konala v Táboře, se mimo jiné hovořilo i o podpůrných opatřeních nejen Ministerstva pro místní rozvoj ČR, ale také Státního fondu rozvoje bydlení, která se vzájemně prolínají a doplňují, tedy vytvářejí společný systém podpor. Jedním z prvních opatření v oblasti nové bytové výstavby je i Program podpory výstavby nájemních bytů a technické infrastruktury, který byl zahájen v roce 1995. Podrobnosti přináší tento článek.