Systém hodnocení EVA : EVA nenosí růžové brýle - -SH-
Nový žebříček firem sestavený podle ekonomické přidané hodnoty opanovala silná trojka vedená Eurotelem. Mobilní operátoři - Eurotel i Radiomobil - loni vytvořili takový objem měřený ekonomickou přidanou hodnotou (EVA), který je na hony vzdaluje od ostatních. Článek obsahuje tabulku stovky českých firem hodnocených podle EVA.