Svítí letos fondům zelená? - Mašek, František
Většina domácích i zahraničních otevřených podílových fondů loni investory zklamala. Po předchozích tučných letech totiž v loňském roce podílníci řady fondů ztráceli. Přesto zůstávají zajímavou investiční příležitostí. Chce to jen maličkost: správně si mezi nimi vybrat. Podrobnější informace obsahuje článek F. Maška.