Světová banka o restrukturalizaci bank a podniků v ČR : chobotnice špatných dluhů - Bautzová, Libuše, 1957-
O postojích Světové banky ke špatným úvěrům českých obchodních bank a nutnosti restrukturalizace v této bankovní oblasti.