Svět bez etiky je nevýkonný : rozhovor s Jamesem Buchananem - Buchanan, James M., 1919-2013
Rozhovor s nositelem Nobelovy ceny za ekonomii Jamesem Buchananem o smyslu dodržování pravidel, politicích a rozpočtech. Tento americký profesor obohatil liberální ekonomii o rozpracování teorie veřejné volby, která vysvětluje chování politiků a státu. Tento rozhovor se odvíjel od tématu etika podnikání.