Superprodukt - konkurenční výhoda zítřka - Hrůzová, Helena, 1954- (1999)
Zahraniční prameny uvádějí, že 30 až 90 % navrhovaných resp. projektovaných produktů se vůbec nedostane na trh a z těch, kterým se podaří dostat se do výroby a na trh, je pouze 40 % konkurenceschopných. Na vyspělých mezinárodních trzích to jsou, a v budoucnu budou zejména superprodukty, tj. výrobky a služby, které se mohou vykázat určitými specifickými znaky, o nichž pojednává tento článek.
Keywords: konkurenční výhoda; konkurenceschopnost; marketing; competitive advantage; competitiveness; marketing