Struktura výdajů z veřejných rozpočtů na ochranu životního prostředí v ČR - Hájek, Miroslav
Veřejné rozpočty jsou důležitou součástí systému financování ochrany životního prostředí. Jejich význam narůstá zejména v období přechodu k tržní ekonomice. Více se o financování ochrany životního prostředí a o výdajích státního a dalších veřejných rozpočtů dozvíte z tohoto článku autora, který působí na Ministerstvu životního prostředí ČR.