Struktura financování neziskového sektoru v Německu a Rakousku - Škarabelová, Simona, 1973-
Spolkové uspořádání Rakouska i Německa vytváří zázemí pro téměř shodné kompetence územních orgánů, avšak jejich sociální a kulturní zvláštnosti se odrážejí v rozdílných formách působnosti i struktuře neziskového sektoru.