Strategie práce na zkrácený úvazek - -pap-
Mnoho lidí dnes pracuje na zkrácený úvazek. Má to svá úskalí, ale nejsou nepřekonatelná. Výzkum odhalil jisté pravidelnosti v přístupu úspěšných zaměstnanců na zkrácený úvazek, které stojí za pozornost.