Strategické řízení výkonnosti společnosti - Knap, Petr, 1971-
Klíčovým úkolem vrcholových manažerů je stanovovat strategii zvyšující hodnotu společnosti a zajistit její implementaci. K tomuto úkolu mají však překvapivě málo účinných nástrojů. Článek představuje některé inspirativní přístupy k procesu řízení výkonnosti společností.