Strategické řízení : bez strategie to nejde - Záthurecký, Viliam, 1959-
I malý podnik si musí vypracovat analýzu trhu, chce-li se úspěšně rozvíjet. To je téma článku autora, který využívá pro jeho přiblížení příkladů z jihomoravského, resp. brněnského regionu.