Strategické plánování : tiše a po špičkách za vizí Evropy - Olbrichová, Alice, 1953-
Naši budoucnost bude mít v pracovní náplni Český institut pro sociální a ekonomickou strategii. S Národní vizí rozvoje do roku 2015 se má veřejnost seznámit už letos v září. Autorka tohoto příspěvku o strategickém plánování a instituci, která ho má reprezentovat, sbírala informace též u prof. Martina Potůčka z Fakulty sociálních věd UK, který má uvedené nové pracoviště vytvořit.