Strategické cíle informačních technologií - Pitra, Zbyněk, 1943-
Firma, která nebude do konce roku 2000 připojena na některou z komerčních verzí internetu nebude pro případné obchodní partnery vůbec existovat! Autor tohoto článku rozvíjí právě toto provokativní téma.