Strategické aliance s otazníkem - -ji-
Mezipodnikové strategické aliance se staly v soudobé tržní rivalitě předmětem zvýšeného zájmu. Spojenými silami si podniky opatřují, co jim jednotlivě chybí. Je však to, co děláme, skutečně strategické partnerství?