Stratégia trvalo udržateľného rozvoja v európskom kontexte - Švihlová, Dana, 1953-
Autorka posuzuje možnosti ekonomického rozvoje z hlediska jeho trvalé udržitelnosti vzhledem k životnímu prostředí, a to v kontextu Evropy.