Stíhání ekonomické kriminality : trestní řízení a jeho problémy - Sokol, Tomáš, 1951-
Typickými problémy provázejícími zahajování trestního stíhání ekonomické kriminality se autor zabýval již v čísle 5/2001 Právního rádce. V tomto příspěvku se snaží upozornit na některé nejasnosti či nedostatky, které se podle autorových zkušeností projevují v přípravném řízení. Tématem jsou zejména akcionářské žaloby a problematika znalců a znaleckých posudků a dokazování v trestněprávním řízení.