Stav a význam obchodování přes internet v pojišťovnictví - Kovárnová, Marie
Článek o rozvoji pojišťovacích obchodních aktivit prostřednictvím internetu, přičemž se srovnávají dvě hlavní světové oblasti pokud jde o tyto aktivity - USA a Evropa. Je zmíněno několik nejznámějších provozovatelů "pojišťovacích sítí": Insweb, Channelpoint, Limnet, Rinet a WIN.