Státní, regionální a obecní bytová politika - Anderle, Alois, 1933- (2000)
Stať o bytové politice, bytové výstavbě a bydlení v ČR z hlediska státní, regionální i místní (obecní) politiky
Středová příloha časopisu Veřejná správa č.7/2000
Keywords: bytová politika; bytová výstavba; lokální politika; regionální politika; housing policy; housing construction; local policy; regional policy; Česko; Czechia