Státní program podpory cestovního ruchu - Šrajbová, Jana
Tento článek je zaměřen na přiblížení problematiky státního programu podpory cestovního ruchu, zejména s přihlédnutím k poskytovaným dotacím a celkovému financování. Zahrnuje program na rok 2003 a hodnotí roky 2002 a 2001.