Státní dotační politika vůči nestátním neziskovým organizacím v letech 1999-2001 : letošní rok přináší řadu změn - Frištenská Štarková, Hana, 1951-
Státní dotační politika v její praktické podobě tvoří soubor různých opatření, přijímaných především na úrovni exekutivních orgánů státu. O podpoře a financování nestátních neziskových organizací píše ve svém příspěvku JUDr. Hana Frištenská, tajemnice Rady vlády České republiky pro nestátní neziskové organizace.