Stát blahobytu : plánování na norský způsob - Balcar, Jan
Za jeden z důvodů ekonomické prosperity a sociální stability Norska je považováno dlouhodobé strategické plánování. To je založeno na řadě analýz a prognóz, které jsou dělány až na dvacetileté období.