Stanovení vnitřní hodnoty akcie s využitím modelu EVA - Kislingerová, Eva, 1950-
Ukazatel ekonomické přidané hodnoty EVA se dnes stává jedním z klíčových ukazatelů, který je využíván pro měření výkonnosti podniku, pro stanovení hodnoty podniku celkem i pro výpočet vnitřní hodnoty akcie.