Srovnání bankovního sektoru v ČR a Rakousku ve 2. pol. 90. let : (Komparativní analýza předních rakouských a českých bank) - Kašová, Kateřina (1999)
Cílem této studie je zjistit a přesněji kvantifikovat, v jaké míře se velké rozdíly v ekonomické úrovni obou zemí promítají do stavu bankovního sektoru jako celku i do hospodářských výsledků jednotlivých bank.
Keywords: 1995-1998; bankovnictví; komerční bankovnictví; komerční banky; komparativní výzkum; banking; commercial banking; commercial banks; comparative research; Česko; Rakousko; Czechia; Austria