Správní soudnictví : reforma českého soudnictví - Baxa, Josef, 1959-
Podrobná stať o reformě správního soudnictví v ČR. Zmíněny jsou otázky institucionální, personální, procesněprávní a rovněž problematika správního soudního řádu.