Správní soudnictví : o věcné příslušnosti soudu - Dvořák, Tomáš, 1975-
Problematika věcné příslušnosti soudů je z řady důvodů evergreenem českých soudů i procesualistů. Do značné míry je to dáno rozdělením věcné příslušnosti v prvním stupni mezi soudy různých stupňů i častými změnami procesních předpisů. Autor polemizuje se současným rozdělením věcné příslušnosti soudů působících na úseku správního soudnictví tak, jak je zakotveno v § 246 o.s.ř.