Správní disciplinární delikty podle zákonů o profesních komorách - Neumannová, Hana, 1974-
Tento příspěvek je věnován problematice správních deliktů, a to zejména správních deliktů disciplinárních, které jsou spáchány členy profesních komor (např. soudci, policisté, příslušníci BIS, Vězeňské služby či Justiční stráže, vojáci Armády ČR, apod.). Autorka tuto problematiku detailně odborně zpracovává a výsledek prezentuje v této stati.