Spolupráce a dialog s veřejností - Brýdl, Jiří (2001)
Stať o účasti veřejnosti na veřejné politice a rozhodování
Keywords: veřejná politika; občanská angažovanost; public relations; veřejné mínění; public policy; community involvement; public relations; public opinion