Soutěž s obry není bez šancí : (konkurenční strategie světových firem) - Dawar, N.
Velké nadnárodní společnosti vstupují dnes na nové trhy, hledají nové možnosti růstu. Pro mnohé domácí firmy je to hrozba jejich existenci. Přesto, jak tvrdí autoři článku, mají domácí firmy šanci na přežití a dokonce i na globální úspěch.