Sousedské právo. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Mezi problémy, které zůstavají často nezaslouženě stranou pozornosti odborné publicistiky, patří právní vztahy mezi vlastníky sousedících nemovitostí. A přitom právě jejich narušení je velmi častou příčinou sporů, nezřídka se soudní dohrou. Autor se v sérii článků zabývá právními problémy tzv. sousedských sporů.