Soumrak hypermarketů
Ještě dnes doznívá vlna, kdy super- a hypermarkety rostly jako houby po dešti. Dnes se ukazuje, že byla překročena optimální míra velikosti a ke slovu se opět dostávají menší obchodní jednotky propojené do řetězců a využívající všech možností, které se nabízí, včetně internetu.