Současný stav výkonu vlastnického práva státu (dokončení) - Havlan, Petr, 1951-
V předchozím textu byl načrtnut neutěšený stav právní úpravy vlastnického práva státu, ale nebylo zmíněno vše. Co ještě nelze pominout je intenzivní zásah do výkonu tohoto práva státu způsobený "zákonem o půdě". Zásah, kterým stát zasahuje do vlastnického práva státu, jehož předmětem jsou nemovitosti. Na který majetek státu se zákon vztahuje? Sledujte výklad autora.