Současný stav výkonu vlastnického práva státu - Havlan, Petr, 1951-
O neutěšeném stavu právní úpravy výkonu vlastnického práva státu se dnes poměrně dobře ví. Podstatně méně se ví, jak obtížný úkol zde představuje skutečné zjednání nápravy. A právě proto provádí autor v této stati důkladnou právní analýzu dané problematiky.