Sociální kapitál - Jermář, Milan
Průzkumy z 90. let potvrdily, že schopnost dosahovat cílů organizace pomocí dobrých vztahů s druhými lidmi ve značné míře odlišuje nejúspěšnější manažery od těch ostatních. Autor proto zaměřil svůj článek na vztahy mezi lidmi uvnitř organizace, uvnitř pracovních skupin a na řízení lidských zdrojů v organizaci.