Sociální dialog o otázkách stárnoucí populace - Pavlík, Petr, 1965-
Článek P. Pavlíka, vedoucího odboru vzdělávání pojišťovny Kooperativa, se zaměřuje na problematiku stárnutí evropské populace (a v jejím rámci i populace České republiky) a na dopady těchto demografických změn na problematiku důchodového zabezpečení.