Snowboardisté a ti druzí - Rysková, Světlana
Ke sportu bohužel neodmyslitelně patří též riziko úrazu. Některé úrazy a škody pojišťovny ovšem odmítají platit. Proč a jak je to vlastně s pojištěním úrazů ze sportovních činností se dočtete v článku S. Ryskové.