Smlouva příkazní a mandátní smlouva : vzory s komentářem - Czigle, Jana
Zde najdete popis dvou často používaných smluvních typů - smlouvy mandátní a obdobné smlouvy příkazní. Komentář ke smlouvám je doplněn vzory obou smluv.