Směry reforem veřejných financí - Šelešovský, Jan, 1947-
V této stati autoři věnují svoji pozornost reformě veřejných financí, především programovému financování, přístupům k víceletému rozpočtování a koncepci zvyšování účinnosti veřejných financí v ČR.