Směrnice Rady Evropských společenství k DPH - Rada Evropských společenství (2000)
Plný text šesté směrnice Rady 77/388/EHS ze dne 17. května 1977 o harmonizaci právních předpisů členských států týkajících se daní z obratu. Společný systém daně z přidané hodnoty: jednotný základ daně.
Keywords: daň z přidané hodnoty; daňová harmonizace; harmonizace práva; evropské právo; právní předpisy; value-added tax; tax harmonization; harmonization of laws; European law; legal regulations