Sluha dvou pánů : Joseph Stiglitz o korupci, střetech zájmů a motivaci - Stiglitz, Joseph E., 1943-
Korupce je žhavým tématem v rozvojových i některých rozvinutých zemích. Dříve se spojovala většinou se státními úředníky, dnes je ovšem je strčí do kapsy manažeři. Střety zájmů nelze nikdy vymýtit v soukromém ani veřejném sektoru. Následky ale lze mírnit tvrdí J. Stiglitz. Seznamte se s jeho názory na tuto problematiku.