Slovenská budoucnost české politiky - Krejčí, Oskar, 1948-
Čísla o ekonomickém vývoji Česka představují pro Slovensko sen o budoucnosti. V politické oblasti však se zdá, že české zítra znamená slovenské včera. Hranice na řece Moravě zatím nedokázala rozdělit osudy dvou národů prožívajících transformaci společné minulosti. Článek přináší politickou analýzu současného období Česka a Slovenska.