Slouží MIS vám nebo vy MIS? - Přibyslavský, Jiří
Otázky, které klade autor toho článku vám pomohou zjistit, jak si v oblasti MIS stojíte. Možná vás budou inspirovat ke zhodnocení současného stavu ve vaší společnosti.