Silniční doprava : diskriminace podnikatelů? - Urban, Jiří, 1972-
Problematika právní úpravy silniční dopravy se bezprostředně týká jen části obyvatelstva. Proto je jí věnována jen malá pozornost. Důsledky však mohou být dalekosáhlé, neboť doprava podstatným způsobem působí na život státu. Jde o podnikání a stav na tomto úseku může dát výrazný signál o tom, jaké je skutečné podnikatelské prostředí v ČR.